2010 Allt om Mat

Allt om Mat testade och betygsatte Spelt-dinkelbröd som fick 4 poäng av 5 i testet. De betygsatte även Batanunknäcke Solrosfrön och surdeg som fick 5 poäng av 5 möjliga!

2009 Årets manliga stjärnskott

Emad Bayoumy, ägare av Pyramidbageriet, utsågs till årets manliga stjärnskott  i region Mälardalen/Dalarna.

Motivering: Emad Bayoumy har genom ny design och kvalitet förädlat en traditionell produkt.  Med god lönsamhet, tydligt ledarskap och samhällsengagemang har han utvecklat sitt företag till att vara en nydanare som medverkar till att påverka utvecklingen inom sin bransch.

2007 Årets Uppstickare

2007 tilldelades Pyramidbageriet priset Årets Uppstickare. Priset är ett vandringspris och vinnaren utses av en jury bestående av jordbruksministern, Vd:n för Li och Vd:n för LRF.

För att bli nominerad måste företaget uppfylla Gasellkriteriet från Deloitte samt fyra tilläggskriterier: det ska innovativt, hälsosamt, högförädlat och innehålla svenska råvaror.

2005 Allt om Mat

Test av runt knäckebröd, Spisbrödet fick 5 poäng av 5 möjliga!

2000 Gastronomiska Akademien

Diplom, tilldelats Karin & Emad Bayomy för Spisbrödet, ett lyckat möte mellan Svenska och Egyptiska traditioner.

1997 M. Sandahl Fonndation

”Pour le Méite Gastronomique” tilldelas härmed Pyramidbageriet AB Dala-Järna, Emad Bayomy & Karin Bertils: För att de har lyckats förena mångårig Svensk och Egyptisk baktradition i en utsökt krispig symbios!

BRC-Food-Certificated-Col.jpg

Pyramidbageriet AB

info@pyramidbrod.se

Växel +46 281 133 90

 

Hulån 28 

780 51 Dala-Järna